Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Μέρος 8ο: Ο Πρόεδρος - Η Ομοσπονδία - Το Παγοδρομικό Κέντρο Αθηνών Α.Ε.

Σε όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Παγοδρομικού Κέντρου Αθηνών Α.Ε. και στην προσπάθεια διεκδίκησης και ολοκλήρωσης συμφωνιών, εμφανίζεται μόνο ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΑΓ. αντί του Προέδρου του Παγοδρομικού Κέντρου Αθηνών Α.Ε., με τέτοιο τρόπο, ώστε να αναγνωρίζουν όλοι τον πρώτο ως τον μοναδικό ενδιαφερόμενο και εκπρόσωπο των συμφερόντων του Παγοδρομικού Κέντρου Αθηνών Α.Ε.
Όλοι γνωρίζουν την προσπάθεια του Προέδρου της Ομοσπονδίας και μόνο αυτού, προκειμένου να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί το έργο ανέγερσης και κατασκευής του ιδιόκτητου Παγοδρομίου της Παγοδρομικό Κέντρο Αθηνών Α.Ε. στον Σωρό Αμαρουσίου, που εκκρεμεί στο ΣτΕ. Τρανταχτή απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι για να μπορέσει το Παγοδρομικό Κέντρο Αθηνών Α.Ε. να δανειοδοτηθεί, και να δικαιωθεί από το ΣτΕ, χρησιμοποιεί την Ε.Ο.ΠΑΓ. - εμφανίζοντάς την ως έχουσα έννομο συμφέρον – προκειμένου να επιτευχθούν οι επιχειρηματικοί στόχοι του Παγοδρομικού Κέντρου Αθηνών Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget