Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Μέρος 9ο και τελευταίο: Ο Πρόεδρος – Η Ομοσπονδία – Το Παγοδρομικό Κέντρο Αθηνών Α.Ε.

Ακολουθεί ο επίλογος της καταγγελίας προς τον Υπουργό Πολιτισμού κ. Γερουλάνο και το Ελεγκτικό Συμβούλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού της 13.10.2009.
Κύριε Υπουργέ,
Σας γνωρίζουμε ότι το Ελεγκτικό Συμβούλιο της Γ.Γ.Α. ήδη διενεργεί έλεγχο στην Ε.Ο.ΠΑΓ. και μετά την κατάθεση των νέων στοιχείων παρακαλούμε για την κατά το δυνατόν πιο σύντομη ολοκλήρωση της προβλεπόμενης από το άρθρο 53, παρ. 5 του Α.Ν. 2725/1999 Ειδικής Έκθεσης, διότι αφενός μεν τον Μάρτιο του 2010 διεξάγονται οι Χ.Ο.Α. στο Βανκούβερ του Καναδά, όπου θα συμμετάσχει και η Ελλάδα,  αφετέρου δε το 2010 αποτελεί και έτος διεξαγωγής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Χόκεϋ επί Πάγου στην Division III από την χώρα μας, και επιβάλλεται να υπάρχει Διοικητική Διαφάνεια.
Ελπίζουμε στις δικές σας ενέργειες, ούτως ώστε να επανέλθει η νομιμότητα στην Ελληνική Ομοσπονδία Παγοδρομιών και μέσω αυτής η διάδοση και ανάπτυξη όλων των Ολυμπιακών Αθλημάτων του Πάγου, διότι ιδιοτελείς ενέργειες όπως αυτές, που αναφέρουμε στην καταγγελία μας, «στραγγαλίζουν» όχι μόνο τα αθλήματα στα οποία αναφερόμαστε, αλλά βλάπτουν ευρύτερα ολόκληρο τον αθλητισμό.
Είναι κρίμα μια Ομοσπονδία όπως η Ε.Ο.ΠΑΓ. που μετράει αισίως 26 χρόνια λειτουργίας στο ελληνικό αθλητικό γίγνεσθαι υπό την Προεδρεία ενός προσώπου, ενώ έχει λάβει ένα ιδιαίτερα σεβαστό ποσό από την πολιτεία για την διάδοση και ανάπτυξη των Ολυμπιακών αθλημάτων του Πάγου, να έχει να επιδείξει από μηδαμινά έως ανύπαρκτα αποτελέσματα και να μη διαθέτει ούτε καν αθλητικό χώρο προκειμένου να δικαιολογήσει την λειτουργία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget