Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Τα «όργια» του Προέδρου στη Σύνθεση του Δ.Σ.

Στην φωτογραφία απεικονίζεται το Aναπληρωματικό μέλος Δ.Σ. κα. Αναγνωστοπούλου μαζί με την «επιστήθια» φίλη της και σύντροφο του Προέδρου της Ε.Ο.ΠΑΓ.

Στις αρχαιρεσίες Γ.Σ. 21.09.2008 υπήρξε ένα παραταξιακό ψηφοδέλτιο με το οποίο εξελέγησαν οι παρακάτω:

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΣΥΡΕΛΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ – ΚΟΚΟΡΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΚΑΡΥΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΓΟΝΗ ΕΙΡΗΝΗ
ΜΑΡΚΟΥΙΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ
ΑΛΙΦΕΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΑΛΕΞΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΕΣΤΕΡ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ Δ.Σ.
ΕΞΑΡΧΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΚΡΙΒΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥΖΑΝΑ
ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΣΙΑΜΑΝΗ ΑΝΝΑ
ΤΣΟΥΡΕΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΟΥΛΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΛΑΣΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Στην λίστα των αναπληρωματικών τα τελευταία τρία ονόματα αποτελούν μονίμους κατοίκους του εξωτερικού, οι οποίοι δεν διαμένουν στην Ελλάδα, πράγμα που αποδεικνύει την «οικουμενικότητα» του Προέδρου της Ομοσπονδίας.
Το αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. Αναγνωστοπούλου Σουζάνα αντίθετα με το άρθρο 13, παρ. 6, εδαφ. Β’ του καταστατικού της ομοσπονδίας που αναφέρει ρητά ότι: «τα μέλη του Δ.Σ. δεν επιτρέπεται να έχουν συνάψει σύμβαση με την Ε.Ο.ΠΑΓ. για εκτέλεση έργου με αμοιβή είτε ατομικά ως ομόρρυθμοι εταίροι, είτε ως διαχειριστές ΕΠΕ ή μέλη Δ.Σ. ανώνυμης εταιρείας, για όσο χρόνο διαρκεί η σχέση τους αυτή και επί ένα χρόνο μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της σχέσεως ταύτης», υπέγραψε σύμβαση έργου με την Ε.Ο.ΠΑΓ. στις 15.05.2009, για να αναλάβει «το γραφείο τύπου και δημοσίων σχέσεων της Ε.Ο.ΠΑΓ. καθώς και την γραμματειακή υποστήριξη των 17ων Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων έως την 30η Ιουνίου 2009, αντί του ποσού των 2.250,00 €».
Στις 21.09.2008 συγκροτήθηκε το σώμα του Δ.Σ. το οποίο έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Χατζηαθανασίου Χρήστος
Αντιπρόεδρος Καλλ. Πατινάζ: Μαστρογιαννόπουλος Κωνσταντίνος
Αντιπρόεδρος Χόκευ: Χριστοδουλιά Χαρίκλεια
Αντιπρόεδρος Bob: Γαβριηλίδου Έστερ
Αντιπρόεδρος Luge: Αλεξά Αγγελική
Γενικός Γραμματέας: Συρέλλης Μιχάλης
Αν. Γενικός Γραμματέας: Γεωργακοπούλου – Κοκοράκη Γεωργία
Ταμίας: Καρύδης Ηλίας
Αναπληρωτής Ταμίας: Γόνη Ειρήνη
Μέλος – Έφορος Καλλ. Πατινάζ: Μαρκουΐζος Γεώργιος
Μέλος – Έφορος Χόκεϋ: Αλιφέρης Άγγελος

Οι κυρίες Γαβριηλίδου Έστερ και Γόνη Ειρήνη δεν είχαν προσέλθει σε κανένα Δ.Σ., ενώ παρουσιάζονταν κάθε φορά ως δικαιολογημένες απούσες, άνευ έγγραφης δικαιολογίας της απουσίας τους, ούτε έχουν κληθεί ποτέ εγγράφως από το Δ.Σ., ενώ το καταστατικό της Ε.Ο.ΠΑΓ. στο άρθρο 15, παρ. 7 αναφέρει ρητά ότι: «Μέλος του Δ.Σ. που απουσιάζει αδικαιολόγητα από τρεις (3) συνεχείς συνεδριάσεις ή από έξι (6) συνεδριάσεις μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος εκπίπτει από την ιδιότητα του ύστερα από απόφαση του Δ.Σ. αφού προηγουμένως έχει εγγράφως κληθεί προς παροχή εξηγήσεων».
Μάλιστα στο Δ.Σ. τις 07.09.2009 παραιτήθηκε η κα. Αγγελική Αλεξά από μέλος του Δ.Σ. για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους. Μέχρι και τις 21.12.2009 που αποχώρησαν τα 16 Σωματεία από την Ε.Ο.ΠΑΓ. δεν είχε αντικατασταθεί από τον πρώτο αναπληρωματικό, όπως ορίζει ο νόμος, ούτε ειδοποιήθηκε ποτέ ο πρώτος αναπληρωματικός, προκειμένου να συμπληρωθεί το ενδεκαμελές Δ.Σ. Ενώ σε κάθε επόμενο της 07.09.2009 Δ.Σ. παρουσιάζονταν η κα. Αλεξά ως δικαιολογημένη απούσα, μόνο και μόνο για να μη κληθεί εσκεμμένα το πρώτο αναπληρωματικό μέλος.
Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν την «αγαθή» σχέση που είχε ο «άρχων του πάγου» με την τήρηση του Νόμου, αφού όπως φαίνεται βαδίζανε σε διαφορετικά πεζοδρόμια και δε συναντήθηκαν ποτέ.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/12/11 00:16

    Αφήστε ρε το γκομενάκι το αναπληρωματικό ήσυχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/12/11 00:20

    H κυρία Αναγνωστοπούλου κάνει πολύ καλό πατινάζ καλλιτεχνικό και φοράει και ωραίες στολές μάλιστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget