Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Το απάνθρωπο και εξουθενωτικό ωράριο της Ε.Ο.ΠΑΓ.

Η Ε.Ο.ΠΑΓ. κατά παράβαση της εγκυκλίου της Γ.Γ.Α. 7827/13.03.1990, λειτουργούσε επίσημα με ωράριο από 09:00 το πρωί έως 22:00 το βράδυ, σύμφωνα με το ωράριο των ΟΝΑ, μόνο που οι ΟΝΑ αποτελούν γυμναστήρια και όχι Ομοσπονδίες. Ανεπίσημα βέβαια λειτουργούσε η ομοσπονδία τις περισσότερες φορές ακόμη και μεταμεσονύκτιες ώρες. Επίσης όταν όλοι οι υπάλληλοι άλλων ομοσπονδιών συμμετείχαν σε πανελλαδικές απεργίες, το εργατικό δυναμικό της Ε.Ο.ΠΑΓ. υποχρεωνόταν να εργάζεται, υπό τις μόνιμες απειλές του Προέδρου της για απόλυση.
Το έγγραφο της Γ.Γ.Α. 7827/13.03.1990 που απευθυνόταν προς όλες τις ομοσπονδίες (βλέπε φωτογραφία) αναφέρει ρητά ότι: «Επανερχόμενοι στο θέμα του ωραρίου των Ομοσπονδιών σας πληροφορούμε ότι το ωράριο εργασίας των υπαλλήλων σας πρέπει να είναι εναρμονισμένο με αυτό των υπαλλήλων των Οργανισμών Δημοσίου Τομέα και της Γ.Γ.Α. (ελαστικό ωράριο προσέλευση 7:30 – 8:00, αντίστοιχη αναχώρηση 15:00 – 15:30).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget