Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Οι Αγώνες Τεστ - Αρχαρίων

Κατά τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κάθε «Πρωτάθλημα» Καλλιτεχνικού Πατινάζ αποτελείται από δύο αγωνιστικά «μέρη» τους Αγώνες Τεστ Αρχαρίων (όρος αυθαίρετος που απορρέει από την πλούσια φαντασία κάποιου), όπου τον Ιούνιο του 2009 συμμετείχαν «αθλητές» από 6 σωματεία και το κυρίως «Πρωτάθλημα» του Καλλιτεχνικού Πατινάζ.
Στην πραγματικότητα όμως, αυτά τα Τεστ δεν μπορούν να χαρακτηριστούν αγώνες, σύμφωνα με το άρθρο 14, παρ. 3 του Α.Ν. 2725/1999, αφού συμμετέχουν αρχάριοι αθλητές, προκειμένου να αποκτήσουν την άδεια ικανότητας συμμετοχής σε αγώνες. Άρα δεν είναι δυνατόν, με βάση τον αθλητικό νόμο, οι αθλητές που συμμετείχαν σε αυτά τα Τεστ, να προσμετρηθούν στην δύναμη των σωματείων τους, ούτως ώστε τα σωματεία αυτά να εξασφαλίσουν δικαίωμα ψήφου στις Γενικές Συνελεύσεις της Ε.Ο.ΠΑΓ.
Τα δε δελτία των αθλητών των αθλημάτων του Καλλιτεχνικού Πατινάζ, βρίσκονται σε πολύ χειρότερο επίπεδο από εκείνο του Χόκεϋ επί Πάγου που προαναφέραμε. Βέβαια, και εδώ στα περισσότερα δεν υπάρχει βεβαίωση ιατρού Δημοσίου Νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget