Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Οι «παράλληλες» και «ταυτόχρονες» ψηφοφορίες στις Γ.Σ. των Διεθνών Ομοσπονδιών

Χαρακτηριστικό  παράδειγμα της «άριστης» διαχείρισης των κρατικών επιχορηγήσεων από τον Πρόεδρο της Ε.Ο.ΠΑΓ. αποτελεί το παρακάτω:
Ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΑΓ. σε κάθε ταξίδι του προς το εξωτερικό και κυρίως σε συμμετοχές Γενικών Συνελεύσεων των Διεθνών Ομοσπονδιών, ανέκαθεν συνταξίδευε μαζί με την σύντροφό του, βαρύνοντας την Ομοσπονδία. Για να δικαιολογήσει την παρουσία της συντρόφου του, ανέφερε σε κάθε αίτημα έγκρισης αποστολής προς την Γ.Γ.Α., ότι η παρουσία της εν λόγω κυρίας είναι δήθεν απαραίτητη, διότι οι ψηφοφορίες είναι πολλές και διεξάγονται ταυτόχρονα σε διαφορετικά σημεία. Μάλιστα έως το Σεπτέμβριο του 2008 η σύντροφος του κ. Προέδρου δεν ήταν καν μέλος Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΑΓ., που σε όλα τα αιτήματα μετάβασης αποστολής, ασχέτως αθλήματος, την παρουσίαζε ως «Πρόεδρο Τεχνικής Επιτροπής», ασχέτως εάν εκείνες δεν υπήρχαν και όταν δημιουργήθηκαν, απαρτίζονταν από άλλους ανθρώπους, με Πρόεδρο κάθε Τεχνικής Επιτροπής τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας.
Εύλογα τα ερωτήματα: Τώρα που η Ομοσπονδία δεν επιχορηγείται από την Γ.Γ.Α., πως τα καταφέρνει ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας και ψηφίζει a la «Τιραμόλα» παράλληλα και ταυτόχρονα σε διαφορετικά σημεία; Άραγε να σταμάτησαν οι Διεθνείς Ομοσπονδίες στις οποίες η Ε.Ο.ΠΑΓ. είναι μέλος, την πάγια τους αυτή τακτική των παράλληλων και ταυτόχρονων σε διαφορετικά σημεία ψηφοφοριών;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget