Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Οι «αλχημείες» στη Διοίκηση της Ε.Ο.ΠΑΓ.

Το Καταστατικό της Ε.Ο.ΠΑΓ. αναφέρει ρητά στο άρθρο 15, παρ. 6, εδ. Γ’ ότι: «οι προς εκλογή στα όργανα της Ε.Ο.ΠΑΓ. δεν επιτρέπεται να είναι έμποροι αθλητικών ειδών, σύζυγοι, τέκνα ή γονείς αυτών ή διαχειριστές και μέλη Δ.Σ. ανώνυμης εταιρείας που έχουν ως αντικείμενα την εμπορία ή την κατασκευήν κάθε είδους αθλητικών ειδών, ή διατηρούν πρακτορεία προγνωστικών για αγώνες κάθε είδους καθώς και οι σύζυγοι, τα τέκνα και οι γονείς αυτών».
Η κα Α. Μακρή σύζυγος του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου του Παγοδρομικού Κέντρου Αθηνών Α.Ε., λαμβάνει μέρος στις τακτικές Γενικές Συνελεύσεις της Ομοσπονδίας, ως εκπρόσωπος Σωματείου, αλλά και συστήθηκε από τον Πρόεδρο της Ε.Ο.ΠΑΓ. το περασμένο καλοκαίρι στους εκπροσώπους των αθλητών της ομάδας χόκεϋ επί πάγου «Άλμπατρος», ως Πρόεδρος του Σωματείου, κατά παράβαση του Ν. 2725/1999, όπως και του καταστατικού της οικίας ομοσπονδίας.

1 σχόλιο:

  1. Chrsitos B.16/6/10 17:49

    Oloi aftoi droun me tin anohi tou kratous. Ego leo oti mipos ehei valei louketo kai i Geniki Grammateia kai to Yfipourgeio edo kai hronia????????Mipos mas eipan kai ade geia kleidosan kiolas piso tous kai petaxan kai ta kleidia sti haramada???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget