Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα, ξεκινούν οι ύβρεις


Αγαπητοί αναγνώστες,
τις τελευταίες ημέρες το blog μας δέχεται σχόλια από spammer, ο οποίος προφανώς, λόγω του ότι δεν του έχει μείνει κανένα επιχείρημα για δημοκρατικό διάλογο, αποφάσισε να ανεβάσει άσχετα και ανήθικα σχόλια, στην προσπάθειά του να προβοκάρει και να εμποδίσει τον ελεύθερο  δημοκρατικό, έστω και «ανώνυμο» διάλογο.
Κατόπιν τούτου, αποφασίσαμε να επιτρέπεται μόνο σε μέλη της «Αντίστασης στη Διαφθορά των Παγοδρομιών» να σχολιάζουν τις αναρτήσεις.  Είναι ντροπή ένα άτομο, που δήθεν αγαπά τα αθλήματα του πάγου, να προσφεύγει σε τέτοιες ψυχικά ανώριμες και διανοητικά καθυστερημένες μεθόδους και να απαγορεύει με τέτοιου είδους σχόλια, ουσιαστικά στους υπολοίπους αναγνώστες, να εκφράσουν ελεύθερα, και κυρίως μέσα από την ανωνυμία τους τις σκέψεις, τις ανησυχίες, τις ιδέες και τη γνώμη τους, ορθές ή λανθασμένες, είτε συμφωνούμε μ’ αυτές, είτε όχι, από το βήμα αυτό, που τους δόθηκε για πρώτη φορά μετά από 26 ολόκληρα χρόνια.
Μας θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός, ότι έπρεπε να λάβουμε αυτό το μέτρο προστασίας τόσο του blog, όσο και των υπολοίπων αναγνωστών μας, διότι έτσι αφαιρείται από τον γραφικό πλέον «επώνυμο - ανώνυμο»,  το βήμα να εκφράσει, ακόμα και εκείνος, ελεύθερα τις «διαστρεβλωτικές», εξωπραγματικές και παράλογες απόψεις του, ασύντακτες τόσο στο πνεύμα, όσο και στο γραπτό του λόγο.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.
«Σ.Ο.»

6 σχόλια:

  1. etsiiiiiiiiiiiii........sosto kai epafxanoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Chuck Norris doesn't cheat death.......
    He wins fair and square.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ είμαι αντίθετος.
    Αφήστε τους παιδιά να λένε ό,τι θέλουνε.
    Συνήθως απλά ρεζίλι γίνονται.
    Δεν είναι δυνατόν το 99% των ανθρώπων που ασχολούνται ή ασχολήθηκαν κάποια στιγμή με αυτό το άθλημα να μην έχει καμία εκτίμηση προς έναν άνθρωπο και ένα ανύπαρκτο 1% να τον αποκαλεί ΚΥΡΙΟ Πρόεδρο και να λέει ότι έβαλε και από την τσέπη του λεφτά.

    Δέχομαι ότι κάποιοι προτιμούν να έχουν αυτόν αλλά να έχουν κάτι παρά να ρισκάρουν την δική σας οδό που δεν ξέρουν αν θα έχουν κάτι αλλά ακόμα και αυτοί τον ΚΥΡΙΟ Πρόεδρο τον βρίζουν.

    Μην φιμώνετε το blog.
    Αυτά είναι δικές τους τακτικές.
    Στην τελική και (φιλικά πάντα) το TSAK-The black snake-Bouboulina-Kolokotronis-Karaiskakis-Athanasios Diakos ανώνυμα είναι.

    Αφήστε τους να λένε και απαντήστε στα ψέματα με αλήθειες και επιχειρήματα.

    ΥΓ: Ζητώ ταπεινότατα συγνώμη από τους υπέρτατους παιχταράδες-ανώνυμους που τόλμησα να ξαναμιλήσω ενώ δεν μπαίνω στον πάγο να τους αποδείξω αυτά που θέλουν.
    Είμαι απαράδεκτος, το ξέρω και ντρέπομαι γι αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Meta apo tin kinisi afti tis apagorefseis ton anonymon sxoliaston, to mono pou menei einai na afierosoume ena tragoudaki ston anonymo gia tis efxaristes kai diaskedastikes stigmes pou pernagame apokriptografontas ta sxolia tou. Ante tora poios na ksodepsei lefta na agorasei stavroleksa:

    ΣΚΥΦΤΟΣ ΕΣΥ ... ΣΚΥΦΤΗ ΚΙ ΕΓΩ
    ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΣΦΑΛΙΣΤΑ
    ΒΟΥΒΟΣ ΕΣΥ ... ΒΟΥΒΗ ΚΙ ΕΓΩ
    ΤΟΥ ΚΟΡΕΣΜΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ... ΞΕΧΕΙΛΑ

    ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ
    ΤΟΥ ΧΩΡΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝΕ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ
    ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ
    ΠΟΥ ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΑΣ ΜΑΡΑΘΗΚΕ
    ΑΠΟ ΤΡΕΛΛΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΠΗΡΑΜΕ ΠΟΝΟ
    ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΑΕΙ ... ΧΑΘΗΚΕ

    ΠΕΙΣΜΑ ΕΣΥ ... ΠΕΙΣΜΑ ΚΙ ΕΓΩ
    ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ
    ΑΛΛΟΥ ΕΣΥ ... ΑΛΛΟΥ ΚΙ ΕΓΩ
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΨΑΞΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ti kanate re paidia?katastrpsate tin parastasi pos tha gelame tora xoris klooun?akoute syxna tosa psemata mazemena?tos anekdota ?tora poion tha exoume n xtypietai san xtapodi?toulaxiston na vazete kmia fotografia tou..na gelame pou kaipou..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget