Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Οι «πρωταθλήτριες» του καλλιτεχνικού πατινάζ 2010 και η εκπρόσωπος του Χατζηαθανασίου στο διεθνές φόρουμ

Η παραπάνω φωτογραφία απεικονίζει τις «πρωταθλήτριες – Ελλάδος του καλλιτεχνικού πατινάζ γυναικών έτους 2010», Παπανικολάου, Ράιχαρντ και Σέκκη.
Παραδόξως, όπως βλέπουμε στο αναρτημένο -στην επίσημη ιστοσελίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλλιτεχνικού Πατινάζ (ISU)- βιογραφικό της Georgia Glastris, αναφέρεται εκείνη ως «πρωταθλήτρια Ελλάδος για το 2010»! Για ποιο λόγο άραγε γίνονται τότε τα «πρωταθλήματα» στη χώρα μας, όταν τελικά άλλοι αθλητές λαμβάνουν μέρος και άλλοι μας εκπροσωπούν στο εξωτερικό;

Αυτό είναι ένα ερώτημα που θα θέλαμε να μας απαντήσει ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, που πάν’ απ’ όλα συνεχίζει να επιχορηγεί τη συγκεκριμένη αθλητική ομοσπονδία «μαϊμού». Επίσης αναρωτιόμαστε γιατί οι αθλήτριες που έχουν λάβει μέρος στο «πρωτάθλημα 2010», ή έστω οι γονείς τους, δεν έχουν μηνύσει ακόμη τον Χατζηαθανασίου, αλλά και την Georgia Glastris γι’ αυτές τις παραβάσεις του αθλητικού νόμου και της ηθικής. 

2 σχόλια:

  1. ..........etsi ine...to idio anarotieme k ego otan to rotoysa gia to speed skating ti ginete..ta idia pragmata lei k kani........kleftis...k pseftis....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..ναι..και άλλες ομοσπονδίες κάνουν μαϊμουδιές.. αλλά αυτός εδώ δεν παίζεται. Κρίμα για τα παιδιά που ασχολούνται με το άθλημα στη χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget