Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Η «δακρύβρεχτη» επιστολή με αριθμό πρωτοκόλλου 852…

852-21.04

Αυτό είναι το «δακρύβρεχτο» 852 έγγραφο του Χατζηαθανασίου προς την Ε.Ο.Ε. στις 22.04.2010, στο οποίο κάνει μνεία ο δημοσιογράφος του Φίλαθλου. Φυσικά όπως πάντα τα ψεύδη δεν έχουν όρια. Οι 450.000 € από επιχορηγήσεις βέβαια στην πραγματικότητα και επίσημα ήσαν 820.000 €.
Ας ασχοληθούμε όμως με τα «Προβλήματα της Παγοδρομίας».
  • Η Ομοσπονδία επιχορηγήθηκε το 2009 επίσημα με 820.000 € και όχι με 450.000 €.
  • Η Ομοσπονδία δεν μετέχει υποχρεωτικά από τους Διεθνείς Οργανισμούς (;;;) σε 5 Παγκόσμια πρωταθλήματα, ένα Πανευρωπαϊκό και 4 grand prix, ούτε στους αγώνες προκριματικών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τα αθλήματα των ελκήθρων δεν διαθέτουν αθλητές και έτσι η Ομοσπονδία δεν μετέχει σε παγκόσμια Πρωταθλήματα Ελκήθρων Μπόμπ, Σκέλετον, ούτε Λούντζ. Επίσης το άθλημα του Κέρλινγκ ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΑΓ. το θυσίασε στο «βωμό της απληστίας» του το 2005 στις εκλογές της Ε.Ο.Ε., και από τότε η Ομοσπονδία εκπροσωπεί μονάχα 4 και όχι 5 Ολυμπιακά Αθλήματα των Παγοδρομιών στην Ελλάδα.
  • Επίσης η Ομοσπονδία δεν υποχρεούται να συμμετέχει στις 5 Γενικές Συνελεύσεις των Διεθνών Ομοσπονδιών κάθε χρόνο, εφόσον εκπροσωπεί μονάχα 4. Συμμετοχή σε 4 Γ.Σ. είναι δυνατόν να στοιχίζουν 250.000 € το χρόνο; Αν δεν μετέχει η ομοσπονδία δεν σημαίνει ότι χάνει τα δικαιώματά της στις Διεθνείς Ομοσπονδίες. Ούτε η Ελλάδα έχει τέτοια δύναμη στις Γ.Σ. των Διεθνών Ομοσπονδιών, ώστε η απουσία της να αποτελεί την συντέλεια του κόσμου!
  • Πρέπει υποχρεωτικά να διεξάγει τουλάχιστον τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα χόκεϋ και καλλιτεχνικού πατινάζ, διότι άλλως η Γ.Γ.Α. δεν θεωρεί ότι η Ομοσπονδία έχει δραστηριότητα. Σε ποιο αθλητικό χώρο; Στα 750 τετραγωνικά, χωρίς τουαλέτες, και χωρίς καμία ελάχιστη προδιαγραφή; Για να μπορεί να δηλώνει άλλους αθλητές στη Γ.Γ.Α. και άλλους στην Διεθνή Ομοσπονδία;
  • Υποχρεωτικά κάνει χρήση – ενοικίαση του προσωπικού του Παγοδρομίου των 750 τετραγωνικών. Επιτυγχάνει συζητώντας προφανώς μπροστά στον καθρέφτη τις καλύτερες τιμές από τον εαυτό του. Για τους λόγους αυτούς λοιπόν ζητά την κρατική βοήθεια χωρίς την οποία είναι αδύνατον να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του!
  • Διαβάζουμε ότι οι μηνιαίες προπονήσεις των αθλητών Εθνικών Ομάδων έχουν ένα κόστος τουλάχιστον 10.000 € το μήνα. Η Εθνική του Χόκεϋ επί Πάγου γιατί άραγε να παραπονιέται, όταν λαμβάνει τουλάχιστον 10.000 € το μήνα; Απλά δεν τα έχει λάβει ποτέ!
  • Η γραμματειακή υποστήριξη (έχει απολύσει τους πάντες τηλεφωνικώς), ο λογιστής, αλλά και οι ανύπαρκτη Ομοσπονδιακοί Προπονητές (δεν υπάρχει πλέον κανένας), ασχέτως αν «υποχρεωτικά προβλέπονται από το νόμο» του στοιχίζουν 100.000 €.
  • Και αφού διέπραξε όλα αυτά τα ανεπανάληπτα «μαγειρέματα», με «τεράστια έκπληξή του» βλέπει ότι ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού του ενέκρινε για το 2010 μόνο 21.500 €, που φυσικά και δεν καλύπτουν ούτε τις δαπάνες και τις υποχρεώσεις της Ομοσπονδίας έναντι του Παγοδρομικού Κέντρου Αθηνών Α.Ε., και φυσικά αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα με άμεσο κίνδυνο να σφραγιστούν οι επιταγές (ασχέτως εάν οι Ομοσπονδίες απαγορεύονται να εκδίδουν μεταχρονολογημένες επιταγές), να μη μπορεί να πληρώσει ούτε τις υποχρεώσεις του στους προμηθευτές (δηλαδή εκείνους που του έφτιαξαν το ιδιωτικό παγοδρόμιο), να κινδυνεύει να ακυρωθούν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα (για τα οποία δεν έχει καμία έγκριση από πουθενά) που διεξάγονται στο «τσαντίρι» χωρίς καν τουαλέτα. Παντελώς ανίδεος, δεν μπορεί να αντιληφθεί τους λόγους της συγκεκριμένης αντιμετώπισης «σε σχέση με τις καλές επιτυχίες που έχει σαν Ομοσπονδία»! Μπορεί να μας ενημερώσει κι εμάς κανείς… ποιες οι καλές επιτυχίες της Ομοσπονδίας;
  • Οι προμηθευτές τον απειλούν με κατασχέσεις και σφραγίσεις επιταγών (πάλι αυτές οι επιταγές, αφού είπαμε ότι απαγορεύονται οι μεταχρονολογημένες επιταγές σε αθλητικές ομοσπονδίες). 
  • Τέλος έχει το θράσος να ζητήσει, 2 μήνες μετά τους χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες, στους οποίους δεν έχει στείλει κανέναν αθλητή, χρήματα για Ολυμπιακή Προετοιμασία, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014, εφόσον «δεν υπάρχουν πλέον χρονικά περιθώρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget