Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Η ανασκόπιση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2011 DivIII

by National Greek Ice Hockey Team on Monday, April 18, 2011 at 8:25am
Η παρουσία της Εθνικής Ομάδας του Χόκεϋ πάγου Ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα divIII που διεξήχθη στη Νότιο Αφρική, ένα χρόνο μετά την τεράστια επιτυχία του ασημένιου μεταλλίου, ΣΤΕΦΤΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ. 
Είναι η πρώτη φορά που η Εθνική Ομάδα δεν κέρδισε ούτε ένα παιχνίδι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών, σημείωσε μόνο δύο τέρματα ενώ δέχτηκε συνολικά 79 σε 4 αγώνες, δηλαδή κατά μέσο όρο περίπου 20 γκολ ανά αγώνα, τα περισσότερα από κάθε άλλη διοργάνωση ανδρών. Είναι η πρώτη φορά που σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανδρών όλα τα σκορ όλων των αγώνων της Εθνικής πήραν τόσο μεγάλες διαστάσεις, ενώ αυτές οι ήττες γίνονται οι μεγαλύτερες που έχει χάσει ποτέ η Εθνική Ελλάδος εναντίον των Εθνικών Ομάδων αυτών των λαών αλλά και το 26-2 γίνετε το χειρότερο αποτέλεσμα όλων των εποχών για την Εθνική Ομάδα Ανδρών. Είναι επίσης η πρώτη φορά που κανένας αθλητής της Εθνικής Ομάδας δε βρέθηκε σε λίστα στατιστικών, όταν τα προηγούμενα χρόνια όλες οι κατηγορίες στατιστικών γέμιζαν με Ελληνικά ονόματα, συνήθως στις πρώτες θέσεις, (συγκεκριμένα στη πρώτη θέση των σκόρερ - όπως ο πρώτος σκόρερ και ο καλύτερος αμυντικός του παγκοσμίου που ήταν από την Ελληνική Ομάδα σε δύο παγκόσμια). Είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που η Ελληνική Ομάδα είναι τελευταία σε όλες τις κατηγορίες των στατιστικών Ομάδας, όταν συγκεκριμένα πέρυσι ήταν πρώτη σε σχεδόν όλες τις κατηγορίες και η πρώτη φορά που οι τερματοφύλακες της ομάδας είναι τελευταίοι στη λίστα των στατιστικών, όταν τα προηγούμενα χρόνια οι τερματοφύλακες της Εθνικής βγαίνανε πάντα πρώτοι (και συγκεκριμένα το 2009 που ο τερματοφύλακας της Εθνικής βγήκε ακόμα και πολυτιμότερος τερματοφύλακας του παγκοσμίου). 
Πέρα όμως από τους αριθμούς και τα στατιστικά, το χειρότερο από όλα είναι το γεγονός ότι ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΜΝΟΣ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, και αυτό κανέναν δεν πρέπει να χαροποιεί. 
Επειδή τα νούμερα ποτέ δε λένε ψέματα, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2011 θεωρείτε μία μαύρη σελίδα στην ιστορία του Ελληνικού Χόκεϊ επί Πάγου Ανδρών, αν αναλογιστεί κανείς την πολύ καλή πορεία που είχε η ομάδα τα τελευταία χρόνια. Δε φταίνε οι παίχτες φυσικά για την αποτυχία αυτή αφού όλοι γνώριζαν ότι δεν είναι οι καλύτεροι αθλητές που διαθέτει η χώρα μας, και ούτε τους κατηγορεί κάποιος αφού κάθε αθλητής οποιουδήποτε αθλήματος έχει ως όνειρο ζωής να αγωνιστεί στη Εθνική Ομάδα της χώρας του. Αυτοί που φταίνε είναι η διοίκηση της Ομοσπονδίας και ειδικά ο Πρόεδρος που παρά τις εκκλήσεις πολλών για να αναθεωρήσει τη στάση του απέναντι στους αθλητές που ήταν μέλη των Εθνικών Ομάδων τα τελευταία χρόνια και κατάφεραν μετά την πρόκριση του 2008 να κατακτήσουν ασημένιο μετάλλιο το 2010 και να αγγίξουν δύο φορές την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία χωρίς στην ουσία να υπάρχει κανονικό παγοδρόμιο στην Ελλάδα, αλλά και την επισήμανση πολλών, ακόμα και αθλητών Ελληνικών συλλόγων, ότι η ομάδα που ετοιμάζεται να στείλει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα δε θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στη δυσκολία των αγώνων και κινδυνεύουμε με απόλυτο διασυρμό, ειδικά μπροστά στα μάτια Ελλήνων της διασποράς, δεν άλλαξε εν τέλει γνώμη και επέμενε στον αποκλεισμό των διεθνών, έτσι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγοδρομιών, ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΠΑΤΑΓΩΔΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ. 
Η χώρα μας βρίσκεται σε πολύ δύσκολη οικονομική και κοινωνική κατάσταση και σίγουρα το Ελληνικό Χόκεϋ επί Πάγου μπορεί να θεωρηθεί ως μία μικρογραφία της σάπιας Ελληνικής κοινωνίας και δείχνει ξεκάθαρα γιατί η χώρα μας βρίσκεται σήμερα στο τέλμα. Δε βρέθηκε η Ελλάδα ως χώρα στο πάτο τυχαία. Οι αποφάσεις και οι τρόποι  της Ομοσπονδίας και συγκεκριμένα του προέδρου της ΕΟΠΑΓ είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα για να καταλάβουμε ξεκάθαρα γιατί φτάσαμε στο γκρεμό. 

Η Εθνική Ομάδα 2011 Ανδρών αποτελείται από τους:
Αδαμίδης Γεώργιος (C), Αδαμίδης Κυριάκος, Γιαταγατζίδης Γιάννης (Α), Αναστασίου Αναστάσιος, Γλερίδης Χρήστος, Χασιώτης Χρήστος, Χατζηγιάννης Λουκάς, Ντάβιος Παναγιώτης, Δραγάτσης Ανδρέας, Φουρνογεράκης Ελευθέριος (Α), Γρηγοριάδης Βασίλης, Ιωάννου Γιάννης, Κανέλλης Αντώνης, Μαγκλάρας Παντελής, Μοιρασγέτης Αλέξανδρος, Παπαδόπουλος Νίκος, Πολιτίδης Αβραάμ, Τήλιος Βασίλης, Τόισκιν Αλέξης και Ζουρίδης Δημήτρης.  
Προπονητής: Ντουμιτράκε Μιρέλ, Βοηθ. Προπονητής: Τήλιος Ιωάννης, Equipment Manager: Ευκαρπίδης Κλίμης, Team Leader: Χατζηαθανασίου Χρήστος, General Manager: Χριστοδουλιά Χαρίκλεια, Team Staff: Αναγνωστοπούλου Σουζάνα

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/4/11 02:11

    Παρακαλώ μην λέτε τόσο χονδρά ψέματα γιατί όλοι ξέρουμε και απο τις δικές σας δημοσιεύσεις οτι απο 1,5 μήνα πρίν εκλήθησαν σχεδόν 'ολοι να συμμετέχουν και αρνήθηκαν σκόπιμα πλήν του Παπαδόπουλου που είπε οτι δεν είναι τσιράκη του Καλύβα που τους λέει να μην πάει κανένας για να εκτεθεί ο πρόεδρος και η ομοσπονδία απο το μίσος και την κακία του που έτσι αποδεικνύει οτι μόνο ο εαυτός του και η προβολή του τον ενδιαφέρει και όχι το χόκευ.Νροπή σας [κύριοι] που κατηγορείτε την Κατερίνα που σαν αθλήτρια έλαβε μέρος στους αγώνες όταν φωνάζατε οτι στα προηγούμενα πρωταθλήματα δεν ερχόταν και οι Ελληνίδες του Εξωτερικού και τώρα που ήρθαν το κακολογείτε......
    Κάποιος πρέπει τελικά να καταγγείλει το αναξιόπιστο και βαλτό μπλόγκ σας,κότες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/4/11 19:02

    kale ........gyrise o paparas apo ti South Africa???????? kai milise......ti egine hryso mou sti S.Africa den eihes internet??????
    Kaneis den katigorei panilithie ti Katerina,...i Katerina kalos kanei kai asholeitai me to hobby tis ESY kake anthrope ti periplekeis se peripeteies opos ola ta paidia sto parelthon,...esy eisai o monadikos ypefthynos, ESY den eheis horisei katigories athliton, ESY den tireis tin athlitiki nomothesia, kai tis ISU, esy DEN EHEIS DILOSEI TI KATERINA GIA TIS THESEIS POU EHEI sta panilithia protathlimata sou......kai diloneis aftous pou thes na steileis kathe fora ....tolmas kai milas kiolas........Bocca

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/4/11 04:38

    ναι,.....ειδικα ο Καλύβας έσκασε από τη ζήλια του επειδη θα έστελνες εσύ τον Ιωάννου που παίζει και στηρίζεται στο μπαστούνι να ξεκουράζεται, τον Αντρεα το 1,50 με αναταση και ολους τους υπόλοιπους ,που όχι μόνο χόκεϋ δεν παίζουν αλλά ούτε να πατινάρουν στο πάγο δεν ξέρουν,......ή δεν μπορούν λόγω τσιγάρου και ηλικίας!!!!!!!!! Ναι έβγαλε φλύκτενες από το κακό του ο Καλύβας που δεν θαταν εκεί να δει και να ζήσει την εμπειρία , πως είναι να τρως 79 γκόλ!!!!!!! Είσαι καλά?????????? Η παραληρείς?????? Αλλά άμα ήσουν καλά δεν θα είχες καταστρέψει όλα τα αθλήματα του πάγου,...ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΦΡΩΝ..Bocca Chatzivailou ( καθε μέρα βλεπόμαστε και σε φτήνω, δυστυχώς με αναγκάζεις και να στα γράψω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/4/11 11:41

    Geia sou re Bocca me ta oraia sou sxolia !ap'oti thimamai omos ton dragatsi persi ton eihe kalesei o kalyvas stin ethniki ! Alla xehasa persi itan 2.00m kai ixere patinaz ! Fetos empase kai halase!Oso gia tin ilikia....kai edo exeis dikio , mias kai o kalyvas einai pitsiriki 38 xronon , o lempesis to idio kai gia na min kourazomai ta alla ta xereis ! Oso gia to trigaro...ena tragoudi mou erhete sto mialo ...entelamagken kai votanik !
    Eipes kati ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/4/11 12:50

    Meta ta 79 gkol kai ton diasyrmo re karagiozi papara.... MILAS AKOMA? BOULWSE TO EPITELOUS!!!! ELEOS POIA!!!!!! BOULWSE TO! Poulises to Ethnosimo gia merika Euro re poulimene prodoti tou kerata kai exeis to thrasos kai milas?? Den sas aresei o Kalyvas kai o Lembessis? Bravo... kaaferate kai tous diwksate. Meta apo: 3 mines meta, 79 gkol, ton diasyrmo, tis kseftila.... KAI AKOMA ASXOLEISTE MAZI TOUS! Synexiste etsi... den peirazei, afou thelete na balete tis stoles sas pali mesa stis apothikes sas. Kante plates ston papara kai pistepse ta paramithia tou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/4/11 13:30

    Κατ' αρχας δεν θα έπρεπε να του επιτρέπουν να μιλάει, γιατι λέει και γράφει όλο φαιδρά!!!! Αλλά διαβάζουν όλοι και γελάνε και τον αφήνουν!!!! Τέλος πάντων. Κατ' αρχας παπάρα ίδια φυσική κατάσταση έχει ο Καλύβας , ο Λεμπέσης και ο Ιωάννου???? Είσαι και βλαμμένος!!! Οι προηγούμενοι έπαιζαν, οι τωρινοί έπιναν σε κάθε προπόνηση ένα καφάσι μπύρες και τ΄σκιζαν από 10 σουβλάκια ο καθένας, κάπνιζαν και 30 τσιγάρα μετά και ερχόντουσαν και ίσιωναν ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ!!!!Υπάρχει σύγκριση???? Οσο για τον Αντρέα , ναι σε μία ομάδα όπου διέθετε ένα υλικό καλό παικτών θα ήταν χρήσιμος, θα παίρναγε κάτω από τα πόδια των άλλων να βοηθήσει αχαχαχαχαχα αλλά μεσα στο μάτσο τους άσχετους τι να κάνει???????????? Ρε συ παπάρα είσαι γραφικος τελικά,....όσο για τα τραγουδάκια σου βάλτα μαζί με το φωτογραφικό σου αλμπουμ,...ξέρεις εσυ!!!Bocca C

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/4/11 15:38

    -Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2008: Καλύβας 10 γκολ, 2 ασιστ = 12 πόντους (πρώτος σκορερ της Εθνικής ΚΑΙ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος)
    -Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2009: Καλύβας 3 γκολ, 3 ασιστ = 6 πόντους (πρώτος σκορερ της Εθνικής και 10ος στο Παγκόσμιο)
    -Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2010: 1 γκολ, 5 ασιστ = 6 πόντους (πρώτος σκορερ της Εθνικής ΚΑΙ του Παγκοσμίου)
    -Παγκοσμιο Πρτάθλημα 2011: Εθνική Ομάδα του Χατζηαπαπάρα: 2 γκολ, 1 ασιστ = 3 πόντους (ολόκρηση η ομάδα των παιχταράδων είχαν λιγότερους πόντους απ΄οτι ο Καλύβας - ένας παίχτης είχε περισσότερους πόντους απ'οτι ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!!!!!!)

    ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ? ΑΧΡΗΣΤΕ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ? ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ? ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget