Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Φτηνός στα πίτουρα... μα ακριβός στ' αλεύρι...

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ 30.03

ΣΤΟΛΗ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ 12.04

Τι δουλειά έχει άραγε ο Πρόεδρος μιας ομοσπονδίας να αγοράζει στολές για τους αθλητές κάποιου σωματείου; Η Ομοσπονδία δεν υποχρεούται να ασχολείται μονάχα με το αθλητικό υλικό των Εθνικών της Ομάδων; Τα Σωματεία δεν έχουν διοίκηση να αποφασίσει για τις εμφανίσεις των ομάδων τους;
Στις Παγοδρομίες λοιπόν που όλα τα σωματεία είναι "μαϊμού", τέτοιου είδους μέριμνες αναλαμβάνει ο "Πρόεδρος της Ομοσπονδίας", που το 2007 αγόρασε στολή τερματοφύλακα για τον τερματοφύλακα της ομάδας "ΠΑΣ Χαλκίδας - Άβαντες", που ουδεμία σχέση είχε με την Εθνική Ομάδα της χώρας. Σαν να λέμε ότι ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, δεν θα ζητήσει την στολή του από τον Πρόεδρο του Σωματείου του, αλλά από τον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο.
Κατά τα άλλα, σε κάθε φυσιολογικό αίτημα για αγορά εξοπλισμού της Εθνικής, θα έπρεπε να γίνει πρώτα μαζική σύρραξη στα γραφεία της Ομοσπονδίας, με έναν Πρόεδρο να ωρύεται πως δεν τον έχουν επιχορηγήσει, δεν έχει χρήματα, δεν, δεν, δεν... Όλες οι ομοσπονδίες επιχορηγούνται για τις Εθνικές τους Ομάδες και όχι για τα σωματεία τους!

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/4/11 10:26

    Εκτός αν ήξεραν από τότε ο παπάρας και ο κ. Ιωάννου οτι θα μπει στην Εθνική. Μήπως γιάυτο κάθε χρόνο χτυπιόταν ο παπάρας να βάλει τον Ιώάννου στην Εθνική; Άντε, φέτος το κατάφερε. Έπρεπε να διαλύσει την προηγούμενη ομάδα, αλλά τελικα τα κατάφερε. ΕΥΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/4/11 15:58

    Και τι σχεση εχει αυτο ρε παιδια ? Για τον Ιωαννου πηρε τη στολη ? Αλλα μαλλον αυτο ποναει πιο πολυ ετσι ?! Καντε τον Ιωαννου αρχηγο της εθνικης ρεεεεεε . Ελα Ιωαννου και παρε μας τα μυαλαααααα ....οε οε οε .....Βαλτε και το 33 μεσα ρεεεεεε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/4/11 16:41

    Τι σχέση έχει? Για να δούμε, ζητάει τις στολές των αθλητών που αγωνίστηκαν στην Εθνική ομάδα (για 3 χρόνια και κέρδισαν μετάλλιο) ή 1000 ευρώ επειδή όμως ισχυρίζεται πλέον δεν είναι Εθνική και είναι αδίκημα να της έχουν. Το 2007, πριν καν συγκροτηθεί η πρώτη Εθνική ομάδα αγόρασε η ομοσπονδία στολή τερματοφύλακα για τους άβαντες (που ούτε πρωτάθλημα είχαμε στην Ελλάδα, ούτε χόκεϋ επί πάγου έπαιζαν, μόνο inline εκείνη την περίοδο)…. Χμμμμμ… τι σχέση μπορεί να έχουν όλα αυτά;;;; Γιώργο μπορείς να βοηθήσεις;;; Την βοήθεια του κοινού;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget