Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Πενήντα χιλιάρικα κόντρα στις αρχές τους...

Του Α. Μπέτση, Υπεύθυνος - Επιμέλεια: Ηλ. Δρυμώνας, Ελευθεροτυπία, Σάββατο 18.12.2010
Πενήντα χιλιάρικα κόντρα στις αρχές τους _ Ελευθεροτυπία 18.12
Με απόφαση από πολύ ...ψηλά, το κονδύλι της ολυμπιακής προετοιμασίας, ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ για το 2010, κόπηκε στο βωμό του Μνημονίου, όμως ο... γάτος, ο πονηρός, βρήκε τον τρόπο να πάρει 50.000 ευρώ.
Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, στη συνεδρίαση της Τετάρτης, ψήφισε να εισπράξει ο Χρήστος Χατζηαθανασίου της Ομοσπονδίας Παγοδρομιών τα χρήματα αυτά για την περσινή (!) ολυμπιακή προετοιμασία δύο αθλητών, που δεν πήγαν ποτέ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και αμφισβητείται μάλιστα η ελληνική τους ιθαγένεια.
Καμιά ομοσπονδία, κανείς αθλητής ή αθλήτρια υψηλού επιπέδου δεν έχουν πάρει ένα ευρώ για την προσπάθειά τους να δώσουν το «παρών» στο μεγάλο αθλητικό ραντεβού του Λονδίνου, ωστόσο αυτή η απίστευτη εισήγηση, σε καιρούς χαλεπούς για τον ελληνικό λαό, ήρθε προς συζήτηση στην ολομέλεια.
«Δεν είναι δυνατόν, παραβαίνει τις αρχές μου» όρθωσε τη φωνή του ο Γιώργος Γερόλυμπος του τριάθλου. Κοντά του συμπαρατάχτηκαν, επιλέγοντας το λευκό, οι Λάμπης Νικολάου, Πέτρος Σιναδινός, Μανώλης Κολυμπάδης (πινγκ-πονγκ), Μιχάλης Φυσετζίδης (τάε κβον ντο). Λόγω της μιας και μοναδικής αρνητικής ψήφου του κ. Γερόλυμπου, πολύ πιθανόν ο πάρεδρος της Περιφέρειας, στον οποίο πηγαίνουν προς έγκριση τα οικονομικά ζητήματα, να απορρίψει τη σκανδαλώδη... επιχορήγηση.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/6/11 11:47

    Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, στη συνεδρίαση της Τετάρτης, ψήφισε να εισπράξει ο Χρήστος Χατζηαθανασίου της Ομοσπονδίας Παγοδρομιών τα χρήματα αυτά για την περσινή (!) ολυμπιακή προετοιμασία.....
    ….. και την επόμενη μέρα.... την Πέμπτη, ο κ. Χατζηαθανασίου έδιωξε τους αθλητές των Ιπταμένων από το Παγοδρόμιό του γιατί δε μπορούσαν να πληρώσουν τις προπονήσεις προετοιμασίας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Θα έπαιρνε 50.000 Ευρώ και έδιωξε τους αθλητές που αποτελούσαν την καλύτερη ομάδα που είχε ποτέ η ομοσπονδία του και έφεραν διακρίσεις για την χώρα μας και το άθλημά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη νομίζεις ότι είναι τυχαίο, αγαπητέ φίλε, όλοι να πλακώνονται για το ποιος θα πρωτοσχολιάσει σε κάποιο σατυρικό άρθρο, ενώ σε άρθρα σοβαρά που αποδεικνύουν τα σκάνδαλα που έχουν διαπραχθεί, δεν σχολιάζει κανείς τους! Κι εάν τύχει να σχολιάσουν... περί άλλων τυρβάζουν;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/6/11 14:28

    kala vre pedia,pes te mas ti sxesi exoun ta xrei
    tou 2009 gia exoda pou tote eginan,me ti epistrofi tous to 2010 gia na plirothoun ta tote xrei opos exalou ta piran oles oi alles omospondies anexartita an petuxan i oxi,me ta programata tou 2011?diladi den eprepe na paroun ta olympiaka akinita oti tous xrostage i omospondia gia to stadio ton Liosion tou 2009 pou o Ioanidis den xoflise tin egatastasi gia na voleutoun oi athlites tou 2011? ke pos tha epernan ta lefta tous ta akinita,apo ton aera i ta ekatomuria ton neon epixorigiseon tou 2011? ligo miallo den vlafti,anti na katigorite kante ke kamia protasi.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/6/11 14:45

    Τις προτάσεις μας τις έχουμε κάνει αμέτρητες φορές εδώ μέσα!
    α) Μη μας τα πρήζεις άλλο με τις φτηνές δικαιολογίες σου
    β) Φύγε!!! Για το δικό σου καλό και για το καλό των αθλημάτων των παγοδρομιών!

    Τι σχέση έχουν οι επιχορηγήσεις ολυμπιακής προετοιμασίας με τα Λιόσια; Φαντάζομαι ότι γνωρίζεις το τι σημαίνει αλλαγή σκοπού και ότι απαγορεύεται! Και ειδικά για αθλητές που δεν είχαν ποτέ το δικαίωμα να λάβουν μέρος σε ολυμπιακούς αγώνες, εφόσον ήσαν αλλοδαποί!
    Κάνε μας τη χάρη λοιπόν και παραιτήσου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget