Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Πύργος από τραπουλόχαρτα…


Οι 26ετή θητεία του Χατζηαθανασίου ως προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγοδρομιών, σήμερα, μία μέρα μετά τον αιφνίδιο θάνατό του, αποδεικνύεται «πύργος από τραπουλόχαρτα». 
Εδώ και σχεδόν δύο χρόνια κρούαμε τον κώδωνα του κινδύνου, και καταγγέλλαμε τα «πράματα και θάματα» του αποθανόντος. 
Τώρα όμως θα φανεί το 26ετές «κοπιαστικό» έργο του, διότι σημασία δεν έχει το τι πήρε μαζί του… αλλά το τι άφησε πίσω του: Μια ομοσπονδία άνευ αθλητικού χώρου, δίχως Δ.Σ., χωρίς σωματεία, αθλητές και μέλλον, και τίποτ’ άλλο εκτός από χρέη. Με λίγα λόγια η διαθήκη του Χατζηαθανασίου για τα αθλήματα των Παγοδρομιών στην Ελλάδα είναι: «Καμένη γη και συντρίμμια».
Για να δούμε τώρα ποιος θα τρέξει για το «καλό της ομοσπονδίας»: ο Αντιπρόεδρος κ. Μαστρογιαννόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Συρέλλης, ο Ταμίας Καρύδης; Ποιός; Ποιά σωματεία αντιπροσωπεύουν αυτοί οι άνθρωποι και ποιούς αθλητές; Ποιά σωματεία θα κατέβουν σε εκλογές; Πώς θα συνεχίσει η λειτουργία της ομοσπονδίας; Κάτι ξέραμε λοιπόν όταν λέγαμε ότι είχε μετατρέψει την ομοσπονδία σε προσωπικό του μαγαζάκι, ο εκλιπών.
Ας μας υποδείξουν λοιπόν οι φωστήρες της αθλητικής ηγεσίας της Ελλάδος το μέλλον των αθλημάτων των παγοδρομιών, που συγκάλυπταν όλα αυτά τα χρόνια την παρανομία και την διαφθορά!
Άραγε τώρα που πέθανε ο «Πρόεδρος», ποιοί θα μπουν στην ομοσπονδία και  θα παραλάβουν όλα τα βιβλία και τα επίσημα έγγραφα αυτής; Δυστυχώς εξωομοσπονδιακοί παράγοντες, που δεν ανήκουν σε κανένα σωματείο, ούτε τους έχει εκλέξει ποτέ κανείς, όπως η θυγατέρα του, αλλά και ο στενός του φίλος πρώην τεχνικός σύμβουλος και νυν κριτής, που η μοναδική του επαφή με τ’ αθλήματα των παγοδρομιών ήταν το 1985 όταν τον έντυσαν λόγω της σωματικής του διάπλασης αρκουδάκι μασκότ! 
Τέλος θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της ομοσπονδίας, που πιθανώς «κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου», ότι έχουν ισάξιο μερίδιο ευθύνης με τον εκλιπόντα όσων αφορά τις νομικές ατασθαλίες που έχουν γίνει στο παρελθόν, όσο και γι’ αυτές που είμαστε σίγουροι ότι θα συμβούν στο μέλλον τόσο απ’ τους ίδιους, όσο και από τους εξωομοσπονδιακούς – αν τους επιτρέψουν την πρόσβαση στην ομοσπονδία και στα αρχεία αυτής.

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/10/11 17:37

    Σας βάζω στοίχημα ότι η ομοσπονδία θα καεί της επόμενες μέρες. Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά είχα ακούσει οτι ο κ. Χατζηαθανασίου είχε πει στους "δικούς του" ανθρώπους (δηλαδή Συρέλης, Μαρκουιζος, Καρίδης) να κάψουν την ομοσπονδία αν ποτέ πάθει αυτός κάτι γιατί με αυτά που θα βρουν οι επόμενοι θα πάνε όλοι φυλακή. Να την κάψουν ή να την αδειάσουν από όλα τα έγγραφα. Καλό θα είναι να σταλεί εισαγγελίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/10/11 20:53

    Ntropi sas... Afiste ton na fugei isuxos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάνεις σαν να είναι κλινικά νεκρός και εμείς επιμένουμε να τον κρατάμε στη ζωή μέσω μηχανημάτων υποστήριξης. Έχει πεθάνει! Αν ήταν στο χέρι μας δεν θα είχε συμβεί αυτό, γιατί πολύ θα θέλαμε να τιμωρηθεί για τις πράξεις του και να βιώσει την απόλυτη απώλεια, όπως του αξιώματός του αλλά και του τελευταίου σέντ της περιουσίας του. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί μας κατακρίνεις, από τη στιγμή που ήταν επιλογή του ο σύντομος τρόπος ζωής του. Δεν φρόντισε ποτέ την υγεία του. Ίσα - ίσα έκανε ό,τι μπορούσε για να την βλάψει, καπνίζοντας 3 πακέτα και πίνοντας 15 καφέδες την ημέρα. Ήταν επιλογή του ο τρόπος που έδρασε σαν πρόεδρος ομοσπονδίας και παράλληλα σαν επιχειρηματίας. Δεν φταίνε όσοι ζήτησαν την δίκαιη τιμωρία του. Συνεπώς πέθανε γιατί δεν άντεξε η καρδιά του τον κακό τρόπο ζωής του και το στρες όταν είδε ότι παγιδεύτηκε στον λαβύρινθο απάτης και διαφθοράς που ο ίδιος είχε δημιουργήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/10/11 03:23

    kai twra me deltia kai ta prwta8lhmata ti ginetai re paidia?to pagodromio poios 8a to analavei?elpizw na vgei se kalo olh auth h istoria epitelous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/10/11 08:35

    to krima sto laimo sas kathikia.
    eseis eiste nekroi edo kai xronia kai den to exete parei akomi eidisi.
    ketsekioulafi...an nomizeis oti tin glytoses eisai vatheia nyxtomenos...tora arxizoun ta dyskola gia sena kai tin parea sou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/10/11 10:17

    Αν νομίζεις ότι αυτός ο Πρόεδρος ήταν ό,τι καλύτερο για τα αθλήματα των παγοδρομιών και είναι αναντικατάστατος, τότε και καθυστεριμένο να σε χαρακτηρίσω είναι λάθος, γιατί έτσι θήγω τους καθυστερημένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/10/11 10:22

    Δεν περίμενα να διαβάσω εδώ κάτι διαφορετικό από έναν μπεκρή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπορεί κάποιος από εσάς τους ευγενείς κυρίους να μας διαφωτίσει κι εμάς τους ανίδεους για ποια αδικήματα ακριβώς κατηγορείτε τον κ. Κετσεκιουλάφη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος18/10/11 01:15

    tha ta matheis sto dikastirio otan tha se kalesoun.giati to tiri to eides vassilaki,tin faka den eides!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget