Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Πήγαν να του πουν το "στερνό αντίο"...

Από αριστερά: Ι. Ιωαννίδης, Σ. Δουβής, Μ. Κυριακού, Θ. Μεντεσίδης και Χ. Χατζηαθανασίου. Πηγή φωτογραφίας: Εφημερίδα Γάτα 12.12.2008

Στην κηδεία του Χατζηαθανασίου στο τρίτο νεκροταφείο, εκπρόσωπος της ομοσπονδίας ήταν ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Ο.ΠΑΓ. κ. Μιχάλης Συρέλλης, επίσης παρέστη εκπρόσωπος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ενώ κανείς δεν πήγε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Όμως η "ομάδα του", όπως συνήθιζε να λέει ο αποθανών, παρέστη για να του πει το "στερνό αντίο". Ο υφυπουργός αθλητισμού επί Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωαννίδης, ο τέως Γενικός Γραμματέας κ. Δουβής αλλά και ο τέως Γενικός Διευθυντής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού κ. Μεντεσίδης συμπλήρωναν μαζί με τον Χατζηαθανασίου το καρέ της άλλοτε ισχυρής στο χώρο του αθλητισμού "ομάδας".

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/10/11 10:42

    Μην ξεχάσετε να κάνετε καταγγελία και σε αυτούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε χρειάζεται ν' ανησυχείς... τους έχουμε καταγγείλει ήδη εδώ και δύο χρόνια. Αυτή όμως είναι η Ελλαδίτσα... τι να κάνουμε... τα λαμόγια πάντοτε τη βγάζουν καθαρή, οι φελλοί πάντοτε επιπλέουν και οι ανώνυμοι μπορούν να λένε τις σαχλαμάρες τους "ανώνυμα" χωρίς να φοβούνται τίποτα! Για κοπιάστε ρε μάγκες και επώνυμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget