Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

O Πέτρος Κωστόπουλος απαντά στην "επίθεση" του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου

Πηγή: GKOUROU με GK
Αν θυμάστε καλά στο Dancing on Ice της περασμένης Κυριακής, ο τραγουδιστής είχε δείξει μια μικρή να το πούμε δυσαρέσκεια προς την βαθμολογία του, αλλά και γενικότερα αφέθηκαν υποννοούμενα για το ότι η κριτική επιτροπή ευνοεί κάποιους...

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε λοιπόν στην κάμερα του star προκειμένου να δώσει και μια άποψη από την δική του πλευρά..."Εμείς οι κριτές φτάνουμε στο τέλος, δεν ξέρω τις διαπλοκές. Αν έχουν κάνει μεταξύ τους τίποτα… Και αυτός δεν το χρέωσε σε εμάς, όπως το είπε. Φαντάζεσαι τώρα, εμένα και την Παπαρίζου και τον Κωστάλα να συζητάμε ποιον θα ψηφίσουμε μωρέ; Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα. Μπορώ να κατέβω πολύ στη ζωή μου, αλλά όχι τόσο» ενώ πρόσθεσε πως δεν κατάλαβε γιατί προέκυψε το συγκεκριμένο περιστατικό στο τελευταίο σόου: «Ούτε εγώ κατάλαβα. Ξέρω γω, εσύ κατάλαβες; Δεν τους άρεσε η βαθμολογία, φαντάζομαι ήταν φορτισμένος, υπήρχαν καινούριοι ανταγωνιστές μέσα. Φάνηκαν ότι είναι και καλοί. Δεν το χρεώνω στον Κωνσταντίνο. Αλλά πάρα πολλοί άνθρωποι κάνουν ένα επικοινωνιακό παιχνίδι"... Μόλις είπε ότι μπορεί να υποκρίθηκε μόνο και μόνο για να δημιουργήσει θέμα και δημοσιότητα ή μας φάνηκε?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget