Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Βόμβα μεγατόνων από ΕΟΡΣ Athens Warriors προς το νέο - Νέο Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΑΓ.


Από : ΕΟΡΣ Athens Warriors
Πρός: Ελληνική Ομοσπονδία Παγοδρόμιων
Κοιν: Avantes Ice Hockey Club, Άρης Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ, Mad Cows, Albatros, Ηρακλής Θεσαλονίκης, Τάρανδος, Ιπτάμενοι 

Παρασκευή 09 Μαρ. 12

Κύριοι,

Σαν πρώτη επικοινωνία με όλες τις ομάδες Χόκευ επί πάγου και σε κοινοποίηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγοδρομιών, και μετά από ομόφωνη απόφαση των παιχτών της ομάδας μας ΕΟΡΣ Athens Warriors, 



Δ ε δ ο μ ε ν ο υ  ό τ ι: 


ο σχεδιασμός του συγκεκριμένου πρωταθλήματος Χόκευ επί πάγου για την σεζόν 2012 που θα διεξαχθεί στο παγοδρόμιο Athens Heart, όπως επίσης:

  • Η οργάνωση του, η οποία είναι ο ορισμός της προχειρότητας, ο οποίος δεν έχει προηγούμενο, τουλάχιστον σε σχέση με τα προηγούμενα έτη.
  • Ο τρόπος διεξαγωγής των προπονήσεων ο οποίος είναι επιεικώς απαράδεκτος, λαμβάνοντας υπ’ όψην ότι οι προπονήσεις των ομάδων γίνονται σε ζευγάρια, κάτι που δεν επιτρέπει σε καμία από τις δύο συμμετέχοντες, στην προπόνηση, ομάδες την σωστή διεξαγωγή της προπόνησης.
  • Λαμβάνοντας επίσης υπ’όψην ότι ο τρόπος κλήρωσης έγινε μετά από ενημέρωση ολίγων ημερών με αποτέλεσμα να αδυνατούν οι περισσότεροι να παρεβρεθούν
  • Ο τρόπος προετοιμασίας και υλοποίησης των αγώνων σε ένα παγοδρόμιο που δεν είχε (τουλάχιστον μέχρι πρότινως) τα απαιτούμενα έγγραφα για να διεξάγει τους αγώνες με αποτέλεσμα την άσκοπη ταλαιπωρία και μετακίνηση των παικτών, δεν έχει τις απαιτούμενες προδιαγραφές βάση IIHF, αλλά και στοιχειώδους εγκαταστάσεις (όπως χώρος για να αλλάζουν οι αθλητές με αποτέλεσμα να αλλάζουν στο γκαζόν, στο χώμα και τα παγκάκια του εξωτερικού χώρου του Athens Heart).
  • Όπου οι ώρες διεξαγωγής προπονήσεων αλλά και αγώνων είναι σε ώρες απαράδεκτες για τους αθλητές – εργαζόμενους – φοιτητές.
  • Όπου η ενημέρωση από την Ελληνική Ομοσπονδία είναι και πάλι επιεικώς απαράδεκτη έως ανύπαρκτη σε επίπεδο προπονήσεων αλλά και σε επίπεδο αγώνων.
  • Τέλος όπου η Διοίκηση αλλά και λειτουργία της Ελληνικής Ομοσπονδίας είναι από πρόχειρη έως τελείως ερασιτεχνική.
Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε  ό τ ι:

Οι προσπάθειες μας σαν ομάδα και σαν σύνολο αθλητών πέφτουν στο κενό, δεν τις σέβεστε με τις ενέργειες που γίνονται από το μέρος σας και σε συνδιασμό του ότι υποτιμάται η νοημοσύνη μας πάνω από όλα, μας οδηγήσαν στην απόφαση να μην συμμετεχουμε στο “Πρωτάθλημα” που έχετε διοργανώσει, γιατί εκτός από τις Λαμπερές Σφραγίδες που έχουν οι επιστολές που μας στέλνετε όταν το θυμηθείτε, δεν υπάρχει ίχνος ασφάλειας πρός τους Αθλητές σε επίπεδο προπονήσεων και αγώνων, ίχνος σεβασμού στον κόπο και ιδρώτα μας, και ίχνος αξιοπρέπειας και αξιοκρατείας από μέρους σας.
Όταν η λειτουργία της Ελληνικής Ομοσπονδίας γίνει όσο αξιοκρατική πρέπει να γίνει, τότε θα χαρούμε να συμμετέχουμε σε οποιαδήπωτε αθλητική εκδήλωση οργανώσετε.

ΕΟΡΣ Athens Warriors

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/3/12 19:05

    oups....
    Ta therma mou sigharitiria ston proedro(M.G) kai ton antiproedo (K.D).Ante k'eis anotera!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/3/12 11:52

    Ena terartio bravo stin omospondia pagodromion kai to simvoulio tis me protous kai kaliterous tous kous markouizo ,kaliva gia tin terastia prospfora sto athlima. oti den katafere o Hatziathanasiou 26 xronia to kataferate eseis se 3 mines!!!Dialisate to hockey epi pagou!
    Mia lisi sas emeine...PARAITITHEITE TORA KAI PIGAINTE SPITIA SAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget