Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Ε.Ο.ΠΑΓ.: Η ομοσπονδία των ημετέρων...

ScreenHunter_04 Apr. 17 10.47
Καταστατικό Ε.Ο.ΠΑΓ. άρθρο 1, παρ. 1: "Η κατά το έτος 1986 ιδρυθείσα Ομοσπονδία των εν Ελλάδι αθλητικών σωματείων των καλλιεργούντων τα αθλήματα των παγοδρομιών που ασκούν τα αθλήματα, του καλλιτεχνικού πατινάζ επί πάγου, του χορού στον πάγο, ζευγάρια στον πάγο, ομαδικό επί πάγου, δρόμοι ταχύτητας σε όλες τις μορφές και όσα άλλα αναπτύξει η Διεθνής Ομοσπονδία I.S.U., του Hockey επί Πάγου και του Inline Hockey (ανδρών - γυναικών κ.λπ.) και όσα άλλα αναπτύξει η Διεθνής Ομοσπονδία I.I.H.F., των Ελκήθρων Bob και Skeleton (τετραπλό - διπλό - μονό) ανδρών και γυναικών και όσα άλλα αναπτύξει η Διεθνής Ομοσπονδία F.I.B.T., των Ελκήθρων Luge (ανδρών - γυναικών κ.λπ.) και όσα άλλα αναπτύξει η Διεθνής Ομοσπονδία F.I.L., έχει έδρα την Αθήνα, και επωνυμία "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΩΝ"..."
Ανοίγοντας όμως κανείς την "επίσημη" σελίδα της Ε.Ο.ΠΑΓ. στο Facebook, η οποία στήθηκε στις 28.12.2012, δηλαδή μία μέρα μετά την σύσταση του νέου - ΝΕΟΥ Δ.Σ., θα δει την "περίσσια αγάπη" που τρέφουν οι "νεοεκλεγείς" κύριοι για τα αθλήματα των Παγοδρομιών. Δεν τους έφτανε η ιστοσελίδα της "Εθνικής Ομάδας του Χόκεϋ επί Πάγου", στην οποία δεν γίνεται καμία αναφορά στο παγκόσμιο της Ν. Αφρικής το 2011, διότι κατ' αυτούς Εθνική Ομάδα εννοείται εκείνη με αρχηγό τον κ. Καλύβα και όχι οποιαδήποτε άλλη ομάδα που συστάθηκε από την επίσημη Ομοσπονδία και δεν συμπεριλάμβανε τον ίδιο και τους ευνοούμενούς του! Γι' αυτό το λόγο συστάθηκαν άλλωστε η ιστοσελίδα των "Ιπτάμενων Παγοδρόμων" και η επίσημη σελίδα στο Facebook της τελικά επικρατούσας "επίσημης" "Εθνικής Ομάδας του Χόκεϋ επί Πάγου", που μέχρι στιγμής αποσκοπούν στο να προβάλουν τον αθλητή, παίκτη της Εθνικής Ομάδας Χόκεϋ επί Πάγου, ισόβιο Αρχηγό της Εθνικής Ομάδας, που ταυτοχρόνως, παραλλήλως και αυθαιρέτως τελεί και Πρόεδρος του Σωματείου "Ιπτάμενοι Παγοδρόμοι" (μετά από ποιες αρχαιρεσίες και πότε;), εκπρόσωπο του σωματείου αυτού στην Ε.Ο.ΠΑΓ. και τα όργανα αυτής, όσο και Β' Αντιπρόεδρο στο Δ.Σ. της τελευταίας κ. Καλύβα και της παρέας του. Τέλος κρίθηκε αναγκαία η δημιουργία "επίσημης" σελίδας της Ε.Ο.ΠΑΓ. στο Facebook, που δεν διαθέτει καμία άλλη ανάρτηση για κανένα άλλο άθλημα εκτός από εκείνο του Β' Αντιπροέδρου του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΑΓ. και της παρέας του.
Λυπούμεθα πολύ, αλλά αδυνατούμε να αντιληφθούμε το αγαθό των προθέσεων των νεοεκλεγέντων προσώπων στο νέο - ΝΕΟ Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΑΓ., καθόσον ολοφάνερα με τις αναρτήσεις τους στην "επίσημη" σελίδα της, μεροληπτούν υπέρ ενός και μόνον αθλήματος και συγκεκριμένων προσώπων, ενώ αν οποιοσδήποτε τολμήσει να ασκήσει κριτική αυτομάτως θεωρείται πολέμιος της καλλιέργειας και ανάπτυξης όλων των αθλημάτων των παγοδρομιών και περιθωριοποιείται και διαπομπεύεται κατά τρόπο υβριστικό και προσβλητικό προς την προσωπικότητα και την αξιοπρέπειά του. 

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/4/12 20:20

    Πολύ καλα τα λετε. Ενδιαφέρομαι να ασχοληθώ με το Χοκευ επι παγου και ψαχνομαι εδω και πολύ καιρό για το σε πια ομαδα να μπω, αλλά έχω δεί τόσα και έχω διαβάσει άλλα τόσα και πραγματικά έχω φρίξει..πραγματικα απο εκει που ήθελα να ασχοληθώ με το άθλημα που αγαπάω και μου αρέσει, προτυμώ να παιξω μπασκετ παρά να μπλέξω σε όλο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/4/12 20:24

    Afto pou ginetai edw den ginetai poythena se kamia alli xora. Panta se ena athlima se kathe xora, prota oi omospondies kai to kratos koitaei prota ta mikra tmimata, kai ta tmimata twn omadwn, dinoun proteraiotita se afta..Apo afta meta prokiptoun oi kaiteroi paixtes kai meta ola afta sinteloun stin dimiourgia mias ethnikis omadas..Stin periptosi sas ginetai akrivos to antitheto...Parakolouthw poli kairo osa ginontai kai pragmatika ntropi se olous osous einai ipefthinoi gia afto. Pragmatika afti i ethniki omada tha eprepe na ntrepetai poy koitaei mono ton eafto tis..Mono se afti tin xora afta!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget