Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Ακόμα ένα άτυπο Δ.Σ.


Με τον αιφνίδιο θάνατο του Χατζηαθανασίου ταράχτηκαν τα λιμνάζοντα νερά της ήδη διοικητικά εκπεσούσης ομοσπονδίας των παγοδρομιών. Εμείς, ως «Αντίσταση στη Διαφθορά των Παγοδρομιών», θεωρήσαμε ότι τα εναπομείναντα μέλη θα έπρατταν όπως ορίζει ο νόμος – κάτι που είναι και το λογικότερο – με το να διευθετήσουν (επιτέλους) το κλείσιμο αυτής της επιζήμιας και παράνομης ομοσπονδίας. 
Δυστυχώς αντ' αυτού, λίγο καιρό μετά, διενήργησαν άτυπες αρχαιρεσίες με την αποχώρηση κάποιων μελών, με χαρακτηριστικότερη εκείνη του αντιπροέδρου, αλλά και της πρώην συντρόφου του Χατζηαθανασίου. Ειδικά για την συγκεκριμένη κυρία, που υπήρξε επί σειρά ετών αντιπρόεδρος όλων των παγοδρομικών αθλημάτων σε όλες τις αποστολές, φάνηκε ξεκάθαρα, ότι ήταν απλά ένα βασικό πιόνι του εκλιπόντος, που με τον αιφνίδιο θάνατό του δεν είχε κανένα λόγο ύπαρξης πλέον στην ομοσπονδία.  

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Developing game with education

New initiative in co-operation between IIHF and Vierumäki
Source: I.I.H.F.
VIERUMÄKI, Finland – As an extension to the IIHF Audit, the International Ice Hockey Federation is taking on a new initiative to increase development services provided to member national associations by joining forces with the Vierumäki Institute and the students of the Degree Programme in Sports and Leisure Management in the new project “Student Ambassadors for Sport Development”.
With the win-win approach in meeting the demands of the education and working-life, project aims to develop a concept to plan, implement and evaluate national development projects in co-operation between the IIHF, member national associations as well as both staff and students of the Vierumäki Institute.

Χόκεϊ ίσον πάθος

Πηγή: bet3.gr, του Κώστα Βορίλα
Το χόκεϊ είναι το πάθος μα και ο πόνος του. Ο 57χρονος Παύλος Καπαγιαννίδης, προπονητής του Άρη στο άθλημα του πάγου μίλησε στο bet3.gr για τη μεγάλη αγάπη της ζωής του και βοηθά το κοινό να γνωρίσει το άθλημα που μπήκε στη ζωή μας από τη στιγμή που ο ΟΠΑΠ αποφάσισε να εντάξει το NHL στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
  

wibiya widget